Център за творческо обучение може да се похвали с ново попълнение в екипа! Това е Силвия Дечева – Специалист продажби и бизнес развитие.

Ето какво споделя Силви за себе си:

Казвам се Силвия Дечева, живея във Варна и обичам сутрините, когато изгревът обагря в оранжево морето. По образование съм икономист с магистратура “Счетоводство и контрол” и педагог с магистратура “Иновации в началното образование”. Старая се непрекъснато да разширявам компетенциите си. Изучавала съм графичен дизайн, дигитален маркетинг, уеб дизайн и езици за програмиране.

Над 20 годишната ми практиката като счетоводител ме научи на експедитивност, дисциплина и да спазвам поставени срокове. Имам опит в управление на лични търговски проекти, съосновател съм на първия сайт за детски активности във Варна и на детско образователно изложение. Била съм оперативен директор в частно училище, а в последните четири години работя активно с организации на територията на Варна, отдадени на подобряване качеството на образование.

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”? 

Ролята ми тук ще бъде Специалист продажби и бизнес развитие. Ще свързвам нуждите на партньорите с образователните решения на “Център за творческо обучение”. За подобряване на работата си ще използвам моята суперсила – изслушване и търсене на обратна връзка от клиенти и колеги.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?  

Следвам философията за учене през целия живот и именно симбиозата между технологии и образование е магнитът, който ме привлече. Всъщност всички знания, които съм търсила и всички умения, които съм развивала досега, са били именно да стигна дотук. Толкова добре ми пасва тази роля, че сякаш през целия си житейски път съм се подготвяла за нея.

Как за теб изглежда училището на бъдещето? 

Аз не зная как изглежда училището, но зная как изглеждат тези, които го обитават. Учениците са ведри и енергични, имат свободата да вземат решения и да носят отговорност за тях. Растат Човеци. Учителите обичат децата и работата си и чрез уроците успяват да пазят миналото и да гледат в бъдещето. Родителите са спокойни. Всички заедно са щастливи, защото щастието винаги е в множествено число.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл.

“Животът е като карането на колело, ако искате да запазите равновесие трябва непрекъснато да се движите напред.”

~ Алберт Айнщайн

LEAVE A REPLY