На пощата на Space Camp Turkey получихме следното благодарствено писмо, изпратено от участник във втората българска група в космическия лагер, която беше там от 15 до 22 юли. Публикуваме писмото с разрешение на неговия автор тук:

“Здравейте, скъпи ПОСИВЕЛИ ПОЛИВЕСИТА!   🙂

От името на цялото ми семейство искам да Ви кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ за всичко, което направихте за нас!
Докато чаках автобуса на спирката от Хасково сърцето ми се беше свило, но когато Поли дойде и ме озари с усмивката си, всичко изведнъж изчезна! От тази усмивка аз разбрах, че заедно ни чака едно голямо приключение, изпълнено с емоции, спомени и много приятелства.

Благодаря Ви за прекрасното отношение през всичките седем дни, в които бяхме заедно… Благодаря Ви за това, че направихте едно незабравимо приключение, в което главните герои бяхме ние! Благодаря Ви, че ни обръщахте толкова много внимание… Знам колко много ангажирани бяхте със съобщения, организация, програма, но въпреки всичко усмивките от лицата ви не се скриха нито за момент. Нито веднъж Вие не отказахте разговор с нас! Изслушвахте ни всичките преживявания по време на лагера и нито за момент не ни прекъснахте. Нито веднъж не ни отказахте разговор с родителите, въпреки че това беше вашето време и тогава трябваше да си почивате! Благодаря Ви за прекрасната вечер на талантите! Въпреки всичко Вие бяхте нашата голяма подкрепа! Благодаря Ви за прекрасните писма, които сте пращали на родителите ни! Скрепяването на съюза с пица и пържени картофки и всичко останало в писмата беше страхотно! Факт е, че скрепихме съюза с пица и пържени картофки и започнахме новото начало със същото меню! При нас няма край… Хубавите неща никога нямат край! Всичко завърши с усмивката на Веси, която пък ми напомни, че екшъна сега започва и топлото сбогуване, което надявам се няма да ни е за последно!
От ляво на дясно: Даниел (долу), Дари, Ани, Лазара, Поли, Камен (горе), Веси
Благодаря Ви, че поехте всичката тази тежест върху гърбовете си, но Вие направихте едни от най – хубавите седем дни в живота ми!
Вие ми показахте пътя към звездите!
Благодаря Ви!
Лъчезар Йорданов по време на Вечерта на талантите в Space Camp Turkey
С много благодарност,
поздрави и обич: Лъчко
П. П. Всеки път забравях да Ви кажа, колко хубаво беше писмото Ви, преди да заминем! Както започнахте така и свършихте… АПЛОДИСМЕНТИ!!!”
…………………………………………………
Благодарим и ние на Лъчезар и му пожелаваме много космически успехи 🙂
За повече информация относно космическия лагер Space Camp Turkey и начините за кандидатстване, посетете нашия сайт на Space Camp Turkey в България – http://spacecamp.cct.bg/.

LEAVE A REPLY