Започваме новата година с нови лица в екипа ни! Нека ви представим Петя Видолова!

Тя е на 23 години, завършила журналистика в Софийски университет. Казва, че три думи я описват най-добре: любознателна, комуникативна и оптимистична. Колегите я наричат “слънчевото петно в офиса”, защото е винаги усмихната. Споделя, че може да прекара дни в гледане на стари американски филми и ако трябва да избере една книга, която да препрочита до края на живота си, това ще е “Сбогом на оръжията” от Хемингуей.
Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”?
Ролята ми е маркетинг експерт с фокус LEGO® Education. Дейността ми е фокусирана върху продуктите на LEGO® Education и как те могат да достигат до нашите партньори и клиенти. За изпълнение на всичко това, мои верни помощници са креативността, приспособимостта и любопитството ми.
Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?
Най-вече заради хората в него, с част от колегите се сблъсках още когато бях на 17 г. и дори тогава си се представях като част от Центъра.
Как за теб изглежда училището на бъдещето?
Винаги съм си представяла, че след една определена възраст, ученикът ще може сам да избира върху какво иска да се фокусира и кои предмети да изучава по-дълбоко. Представям си училището така разпределено, че да бъде от най-голяма помощ за детето, което знае в коя област иска да се развива. В него ще преобладават часовете с учене чрез правене и учене чрез преживяване, върху което се фокусира и LEGO® Education. Не забравям и една по-различна от класическата материална база – модерна, функционална и стимулираща желанието на децата за нови знания.
Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл
Не е цитат, но е това, което ми помага най-много в моменти на несигурност. “Ако действаш – ще се получи”.

LEAVE A REPLY