Център за творческо обучение – Варна може да се похвали с нов колега в екипа. Това е лъчезарната Галина Миланова, която ще бъде част от нашия административен екип и ще допринесе за развитието на организацията със своята експертиза и идеи.

Тя е дипломиран магистър в областта на компютърната техника и технологии към Технически университет – гр. Варна. До края на 2020 година е част от екипа на „Неда Травел“, специализиран туроператор, който от години работи като организатор на творчески, оздравителни и спортни  програми за ученици и младежки групи, както и като партньор по програмите Space Camp Turkey и Science Camp, координирани от Център за творческо обучение.

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”?

Ще се присъединя към административния екип на Центъра. Задълженията ми ще включват координиране на действията и обмен на информация между служители, ръководители и клиенти.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

В продължение на повече от 6 години, аз като служител на “Неда Травел“ имах възможността да се запозная с част от екипа на Центъра за творческо обучение – млади, ентусиазирани хора, отговорни и с поглед към бъдещето. Това, което ме привлича е идеята за подпомагане на смислената и цялостна промяна в образователната система на България с най-съвременни инструменти и методи за работа. Като родител на две деца в 10-ти и 6-ти клас имам поглед върху ситуацията в момента и вярвам, че Център за творческо обучение ще има сериозен принос за подобряване на процеса на обучение и творческо развитие на българските ученици.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Вярвам, че доброто образование, освен знания, трябва да успее да предаде на нашите деца добродетели като вяра, честност, сплотеност и ще ни помогне да съхраним своята национална идентичност.

 Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл

“Ние трябва да създадем такива образователни центрове, които да дадат възможност тази интеграция между наука, изкуство и образование да се осъществява от най-ранна детска възраст. Това не трябва да бъдат тези сиви безлични сгради, с чинове, на които наказват децата да седят за няколко часа, а това трябва да бъдат сгради, построени сред природата, лаборатории, с всички необходими научни и културни пособия.” Людмила Живкова

LEAVE A REPLY