Представи се накратко.

Казвам се Венета Михайлова. Възпитаник съм на Математическата  гимназия  „д-р. Петър Берон“ в град Варна и Московския държавен университет „М. В. Ломоносов“. Имам магистърска степен „Приложна математика“. Владея руски и английски език. Майка съм на две момчета на 25 и 12 години.

Занимавала съм се с маркетинг, реклама, продажби в сферата на туризма. Имам опит в изграждането на бизнес контакти, планиране, финансиране и развитие на дейността на търговски дружества.

От 2007 година управлявам своя туристическа компания „Неда Травел“ ЕООД. Приоритет на дейността ми винаги са били програмите за творчество,  допълнително образование и спорт на деца и младежи от България и чужбина. Това направление на интересите ми ме направи и част то Центъра за творческо обучение още от момента на създаването му. През последните шест години реализирах идеята си за създаване на Летен Център за работа с деца и младежи.

Отдавна съм превърнала работата си в хоби, защото ми доставя удоволствие. Освен това обичам планински туризъм, народни танци, дългите разходки и общуването с приятелите си.

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”? 

Ще се включа активно в дейността на „Центъра за творческо обучение“ в момент, когато е изключително важно да се запазят позициите на организацията като пионер и новатор във внедряването на инструметни за смислена и качествена промяна на образователната система в България.  Ще работя най-вече за подобряване на вътрешната фирмена организация, финансовата стабилност и комфорта в професионален план на всеки един член от екипа на „Центъра за творческо обучение“. Вярвам, че това е залог за още по-големи успехи.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много? 

Харесвам екипа на „Центъра за творческо обучение“.  Вярвам в целите и задачите, които организацията си поставя и реализира във времето. Виждам перспективите за развитие и ще се радвам да бъда част от бъдещите проекти. В личностен план това е предизвикателство за мен, ново направление за развитие.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?  

Иска ми се да вярвам, че в училището на бъдещето децата на България ще имат равен достъп до информация и знание и огромно поле за изява на творчееския си потенциал. Да бъдат здрави, уверени, можещи и работещи за своето бъдеще хора. Процесът на обучение ще доставя радост и удоволствие от постигнатото, а не базкрайно препускане и покриване на нормативи и „отмятане“ на постижения.  Искам да помогнем на образователните институции в България последователно и целенасочено да работят за изграждането на личности с устойчиви и полезни за самите тях качества.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл.

„Има само един начин да свършите много работа – да я заобичате!“                                                                                                               Стив Джобс

Добавям от себе си: „И да вярвате в смисъла, на това, което правите!“

LEAVE A REPLY