Цветан дойде в екипа на Център за творческо обучение точно когато ни трябваше! Един специалист по облачни технологии и Chromebook устройства никога не е в повече, особено с опит като неговия. Прочетете повече за Цецо в интервюто по-долу:

Представи се накратко.

Цецо от Пазарджик, обичам да слушам рок, обичам да се возя на мотор, обичам да помагам на хората. Завършил съм Стопанската Академия в гр. Свищов със специалност „Бизнес Информатика”. Над 7 години съм работил техническа поддръжка за Гугъл – решаване на проблеми на клиентите им по чат, имейл и телефон. Тясно специализиран в Chromebook и Android устройствата.

Както каза Евгени, нашият колега от Центъра: „Облачен гуру с афинитет към МПС-та с максимум 2 гуми”.

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

Ще съм технологичен експерт заради дългогодишния ми опит с Chrome операционна система и Google Workspace. Ще съм предимно техническа поддръжка – ще отговарям на всички въпроси от клиенти и колеги, също така и ще помагам за някои от обученията за Chromebook.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

Харесва ми идеята да работя във фирма, която се стреми да подпомогне българското образование, да го направи по-лесно и ефективно. Винаги съм искал да бъда в сферата на образованието и бих се радвал ако дори и малко подпомогна развитието му в България.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Училището на бъдещето трябва да бъде високо технологично, лесно за разбиране и да подбужда интерес в учениците. Правилното прилагане на новите технологии може да направи ежедневието на децата много по-леко и атмосферата в класната стая доста по-приятна и за тях, и за учителите.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл.

Ще споделя няколко:

„Не можеш да промениш хората около теб, но можеш да промениш хората около теб.“

„You don’t stop riding when you get old, you get old when you stop riding.“

„Щастието идва с правилните решения, правилните решения идват с опита, а опитът идва с грешните решения.“

Запознайте се с останалите от екипа на Центъра на https://cct.bg/about-us-new/

LEAVE A REPLY