Втората Петя в нашия екип се включва с усмивка и страхотна доза позитивизъм. Тя ще осигури координация на програмата Space Camp Turkey, която се разрасна значително в последната година. Фамилията ѝ произлиза от думата “еремия”, която означава “пророк”. Очакваме с нетърпение да открием новите възможности чрез съвместната ни работа.

Представи се накратко.

Казвам се Петя и родом съм от Видин. Живяла съм на доста и различни места, но наскоро се установих в планината до Велико Търново, където мога да съм близо до природата и да научавам по нещо ново за нея всеки ден. 

Професионално съм се занимавала с провеждане на обучения за развитие и екипна работа, а наскоро завърших квалификация по психология и с интерес изследвам сферата. 

В свободното си време обичам дългите разходки, да чета, да наблюдавам нощното небе, да пътувам и практикувам различни спортове. 

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение? 

Ще съм главното действащо лице по провеждането на програмата Space Camp Turkey и ще продължавам да търся начини тя да достига до възможно най-много училища и най-вече деца, които да преживеят едно незабравимо приключение и да намерят посоки за развитие на своите умения, качества и потенциал. 

Също ще подкрепям и търся допирни точки с различни проекти на центъра в STE(A)M направление.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много? 

В Центъра и неговата мисия припознах своя лична кауза – да помагам на хората да растат със съзнанието, че всичко е в техните ръце и че колкото по-смели са те в мечтите си, толкова повече ще могат да сбъдват. Колкото повече говорят за тях, толкова повече сподвижници и съмишленици ще намират и толкова по-силни следи и примери ще оставят за тези след тях.

Смятам, че Центъра осигурява знанието и показва пътеката на постоянното търсене на развитие, използвайки ресурса, който съвременните технологии и методи предоставят, за да можем да сме свободни да мечтаем и да не губим любопитството по пътя.

Как за теб изглежда училището на бъдещето? 

Училището на бъдещето си представям като училище на преживявания, където буквално можеш да се докоснеш до знанието и да го изпробваш. Това за мен значи децата да могат да развиват вътрешният си ресурс, разбира се, под умелото ръководството на учители, които са опитни специалисти и работят с цяло сърце не само в своята област, ами и в това да свързват множеството частички от знание в едно цяло и пълно разбиране за света и самите нас.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл.

„Ако имаш някаква дарба, това не означава, че си получил нещо. Това означава, че можеш нещо да дадеш.” – К. Г. Юнг

Запознайте се с останалите от екипа на Центъра на https://cct.bg/about-us-new/

LEAVE A REPLY