Изабел е дългоочаквано попълнение към екипа на Центъра и идва точно навреме. Очакваме съвместната ни работа!

Представи се накратко:

Здравейте, казвам се Изабел Николова – Стоянова и ще бъда част от административния екип на Център за творческо обучение. Имам завършена бакалавърска степен в областта на счетоводството, която съм практикувала близо две години.

Обичам да готвя и експериментирам с всякакви интересни рецепти, които привличат вниманието ми, главно в областта на сладкарството и печивата. Харесва ми да снимам, обожавам природата и възприемам себе си като любител градинар. Със съпруга ми сме горди собственици на четиригодишен бигъл, който много обичаме.

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

Като част от екип „Администрация и финанси” моя основна задача ще бъде осъществяването на връзка между организацията и нейни клиенти, доставчици, куриери и други външни лица по линия на получаване и предаване на информация. Също така ще подпомагам и част от финансовия процес на центъра.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

Смятам, че нашите деца заслужават една по-добра система на образование, а Център за творческо обучение работи точно в тази посока – да подобри учебния процес и да мотивира учениците осъзнато да градят успешно своето бъдеще.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

В моите представи училището на бъдещето представлява съвкупност от млади педагози, модерни бази, както и внедрен високотехнологичен метод на преподаване. Учителите оказват съществена роля за качеството в образованието, така че колко хубаво би било повече млади хора, със съвременен подход и идеи, да се ориентират в тази сфера и да спомогнат за подобряване начина на обучение.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл:

Щастието е истинско само когато е споделено.
– Кристофър МакКендълс

Запознайте се с целия екип на Център за творческо обучение тук.

 

LEAVE A REPLY