Представи се накратко:

Казвам се Елван Салиева. Имам 15 годишен опит в международна компания на различни позиции в областта на финанси и продажби. Участвала съм в множество проекти, изискващи дигитални, комуникационни и аналитични умения.

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

Мисията ми ще бъде е да свързвам експертизата на Центъра с предизвикателствата на партньорите, да направя достъпни най-съвременните технологични средства и всички училища да бъдат в облака, за да имаме една по-интересна, достъпна и развиваща уменията образователна система.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най – много?

Добрата образователна подготовка на децата е ключ към тяхното по-добро кариерно и личностно развитие. Дигитализацията е част от съвременния свят и Център за творческо обучение ме привлече с каузата за технологично “повдигане” на образователната система. Подходът, професионалният и мотивиран екип на Центъра ме вдъхновиха да искам да стана част от тази промяна.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Училището на бъдещето за мен няма граници и локация. Чрез технологиите може да се работи от всякъде и по всяко време – в културен център, в парка, на езерото или в лаборатория. Няма ограничения в ресурси и материали, в брой участници или идеи. Учениците създават съдържание, работейки в екип, чийто ментор е учителят.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл:

„Ентусиазмът е двигателят на вашата личност. Каквито и заложби да имате, без него те ще останат спящи.“ Дейл Карнеги

LEAVE A REPLY