Представи се накратко:

Казвам се Галя Атанасова и ще бъда част от екипа на Център за творческо обучение. Завърших образованието си в България, в СУ „Св. Климент Охридски“. През последните години професионалният ми път ме водеше към сферата на образованието, където придобих ценен опит. Харесвам кулинарни предавания, които ме провокират да развивам кулинарните си умения и да обръщам внимание на детайлите в приготвянето на ястията. Изобразителното изкуство ме зарежда с положителни емоции, времето прекарано с молив в ръка пред белия лист ми помага да изразя себе си чрез творчество.
В професионален план търся предизвикателствата на новите неща, които да
ми помогнат да обогатя опита, който имам. Вярвам, че човек трябва да поддържа мотивацията си на високо ниво и да не спира да мечтае.

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

Като част от екип „Обучения и образователни програми“ ще подпомагам дейността на организацията на административно-техническо ниво.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най – много?

Това е професионален избор, който ми дава възможност да бъда част от екип, развиващ дейността на организацията в посока промяна, развитие и иновации в образованието. Смятам, че доброто образование гарантира успех. Привлече ме перспективата да работя с професионалисти, с които да гледаме в една посока и да следваме едни цели, защото екипната работа е ключ към постигането им.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Място, на което има нови образователни технологии, прилагат се иновативни подходи, достигат се значими постижения, място, на което се реализират мечти.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл:

Всички наши мечти могат да бъдат осъществени, ако имаме куража да ги следваме.

Уолт Дисни

LEAVE A REPLY