Офисът ни в Пловдив може да се похвали с ново попълнение! Това е усмихнатата Маргарита Боргоджийска, която заема позицията специалист бизнес развитие. Тя е на 24 години, завършила международна бизнес администрация и маркетинг в Амстердам, след което няколко месеца живее в Сеул, Южна Корея. Споделя, че хобитата ѝ включват много спорт, йога, странстване из България и когато е възможно – из света, опознаване на света чрез пътуване, книги, храна и нови познанства. В професионална среда интересите ѝ са свързани с бизнес развитие и маркетинг. Изключително много се радваме, че Маргарита е част от нашия екип! 

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”?

Ролята ми в организацията е да осъществявам връзката между предлаганите от Центъра за творческо обучение решения за образованието и потребностите на клиентите и партньорите. От живота си в Нидерландия си взех организацията и екипната работа, а от Южна Корея – любовта към новото и предизвикателствата. Силата ми е да прилагам “откраднатите” модели в практиката.

 Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

Няколко са нещата, които ме привлякоха. От една страна се припознах в мисията и визията на организацията и усетих че искам да дам своя принос в дигитализирането и модернизирането на образованието в България. От друга страна ме привлече страхотният екип, който движи промяната! 

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Виждам училището на бъдещето като холистично пространство, обгрижващо както образователните потребности, така и нуждите от игра, експериментиране и опознаване чрез опит. По тази линия си представям училище с иновативен подход, включващ всички сетива на учащите и развиващ едновременно логика и креативност. А относно учителя, виждам го като двигател на промяната, който не се страхува да експериментира. 

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл

„Винаги дръжте очите си отворени. Продължавайте да гледате, защото всичко, което виждате, може да ви вдъхнови“ Грейс Кодингтън.

LEAVE A REPLY