Ели – грижовна, чувствителна и смела. Когато се сблъскате лично с нея, ще усетите мотивиращия дух на работата ѝ. Щастливи сме, че тя е едно от новите лица, представящи мисията на Центъра!

Представи се накратко.

Казвам се Елена, но не от Троя, а от града под тепетата Пловдив. Присъщо за същността ми – правя крачка назад, засилвам се, продължавам смело напред и постигам мечтите си. Най-съкровената моя сбъдната мечта – това е моето семейство! Партньорът в живота ми Христо и 9-годишният ми син Михаил са моята сила и муза! А домът ни е моята крепост! Извън нея обичам да пътувам, да се забавлявам – планината ми дава твърдостта и свежестта, а морето топлината! Харесва ми да чета психологически книги и такива за личностно развитие, да общувам, да се грижа за хората около мен. Дълбоко емпатичен човек съм, с развита интуиция, което ми помага в общуването с околните и го прави истинско преживяване!

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

Като “Специалист продажби” аз ще бъда острието на копието в екипа на Център за творческо обучение. Моята роля ще бъде да представям по най-добрия начин мисията на Център за творческо обучение пред нашите бъдещи партньори. Ще бъда свързващото звено в цялостния процес по активиране, последващи обучения и развитие в отделните направления и проекти, които Центърът предоставя на своите партньори.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

Много компании по света имат цел и стратегия, но не всички имат Мисия! Именно това ме привлече най-силно – желанието да създадем и направим нещо, което да бъде в помощ на обществото и най-вече за бъдещите поколения, за нашите деца! Да подпомогнем по такъв начин образованието чрез смислено внедряване на технологии и иновации, така че то да бъде желано от всяко дете и да го развива като личност с цел и посока в живота!

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Училището на бъдещето е средата, в която децата ще се чувстват най-сигурни и щастливи извън дома си. Там ще преоткриват себе си и света около тях ръка за ръка със своите учители, ще развиват своите ценности и добродетели, ще се научат заедно да се справят с предизвикателствата, да търсят смисъла на живота и да предават знания и умения едни на други.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл.

“Може да сте господари на всичко или роби на всички – от вас си зависи. Ама помежду си не градете толкоз дувари, дето да ви делят, ами повече мостове – да ви събират.”
Кольо Фичето

Запознайте се с останалите от екипа на Центъра на https://cct.bg/about-us-new/

LEAVE A REPLY