С радост можем да споделим, че екипът на Център за творческо обучение се увеличи с още един прекрасен човек. Това е Миглена Савова. Определя се като доста позитивен човек и ежедневно прилага максимата, че дори и най-дъждовният ден става по-хубав ако се усмихнеш. Стреми се всеки ден да научава нови неща, които да ѝ помaгат да разшири кръгозора си и да се усъвършенства повече. 

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”? 
Ролята ми в Центъра ще е свързана с логистиката на предлаганото продуктово портфолио и цялото обслужване до осъществяване на доставките към клиентите и партньорите.
Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много? 
Център за творческо обучение е един основен иноватор в сферата на образованието и изгражда добрите практики.  За мен наклони везните екипът, който е изключително приятелски настроен и позитивен, накара ме да се чувствам като част от него от самото начало.
Как за теб изглежда училището на бъдещето?  
Училището на бъдещето за мен е изпълнено с много иновации и учебния материал се преподава с най-новите визуални способи в 4D реалност.  Образованието ще е много по-достъпно и всичко ще е постигнато благодарение на нашите общи усилия.
Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл?
Това, което ме мотивира като сентенция, особено в по-трудните моменти е: “Ако имаш желание има и начин, ако нямаш желание намираш оправдание”. 

LEAVE A REPLY