Център за творческо обучение може да се похвали с нов страхотен човек в екипа! Това е Виктория Кунева, която се качва на борда като Специалист продажби и портфолио.

Ето какво споделя Вики за себе си:

Казвам се Виктория и съм на 22 години. Завършила съм средно образование в 134-то училище ОРТ-Лаудер с Иврит и Английски, а висшето си образование в Лондон, Великобритания и избрах да се върна в България, за да търся реализацията си. Имам много мечти, но всичките се преплитат в един идеал, а именно да помагам на хората. Пътуването и опознаването на нови места е моята страст и нещото, което успява да ме ентусиазира и мотивира. Спортувам всеки ден и това е част от същността ми. Чета и слушам книги, интересувам се от новостите в медицината и невронауките. Обичам природата, зарежда ме с нова перспектива и нови сили.

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”? 

Като Специалист продажби и портфолио, моята роля ще бъде да общувам активно с  клиенти и партньори на Център за Творческо Обучение. Това ще е динамична работа, състояща се от персонални срещи с мениджмънтa на училища, университети и други образователни институции, организиране на събития и кампании. Като главна цел, ще се старая да откривам специфичната нужда на клиента и съответното решение.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?  

Като млад, тепърва прохождащ човек в работната среда, за мен е важно да намеря работа, която ме изкарва от комфорта и ме учи на нови умения непрестанно. Динамиката и препятствията са нещото, което ме подтиква към по-цялостно персонално и професионално развитие. Нещото, което ме привлече е, че тази работа предлага именно такава възможност за динамично развитие, за иновативност и инициативност.

Как за теб изглежда училището на бъдещето? 

Училището на бъдещето, за мен, представлява институция, която храни таланта и индивидуалността на всяко дете, всеки ученик. Освен базовото познание за света, в който живеем, историята, езиците, природните и философски науки, географското познание, учениците имат необходимост от умения, които развиват креативността и успеваемостта в света отвъд училището. За мен, училището на бъдещето подхранва идеята, че всеки учи по различен начин (персонализирано усвояване на материал), всеки изисква индивидуално време и начин, за да овладее наученото. Казвайки това, идеята, че един метод на преподаване работи за всички, е просто остаряла. Училището на бъдещето може да предложи решението на този въпрос, а и на много други.

Успявайки да събудим тази идея у всеки ученик, пътят към едно по-качествено и модерно светоусещане и образование е съвсем постижим.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл

Не мога да избера един, цитатите са част от моя сутрешен ритуал и всеки има своя начин да събуди вдъхновение у мен. Нещо, което ежедневно ме вълнува е цитат от една стара, индийска книга – приказка.

“Мога да мисля, мога да чакам, мога да постя – казал Сидхарта.” 

За мен, цитатът казва много. Казва, че възможността да мислиш означава, че имаш добри правила във взимането на решения, че имаш добри въпроси, които да зададеш на себе си и на другите.

Можейки да чакаш, ти си свободен от тежестта на нетърпението – “Всичко хубаво става бавно”. Означава, че можеш да планираш ресурсите и времето си, за да постигнеш своите цели в далечен план.

Да можеш да постиш, означава, че издържаш на трудности, на тежките “зимни условия”. Да можеш да постиш, означава, че тренираш тялото и духа си на издръжливост, а тя ни е повече от необходима във всеки един аспект от нашето съществуване.

LEAVE A REPLY