Център за творческо обучение приветства Васил Петров в екипа!

Ето какво споделя той за себе си:

Моята история започва преди 25 години в град Пловдив, но съдбата (или малкият бунтар в мен) ме изпраща да живея в далечния север в Дания веднага след като завърших гимназията. След 7 дълги години реших, че е време да вложа наученото там в мястото, където израстнах. В този период придобих бакалавър по Икономика и бизнес администрация, а в момента съм в процес на магистърска степен по Бизнес администрация в Копенхаген. Обичам да научавам нови неща за себе си чрез спорт, изкуство, медитация и най-вече комуникация с хора, сходни и различни. 

  • Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”? 

Моята роля в ЦТО ще е свързана с голяма част от дейностите, свързани с LEGO® Education, като продажби и създаване на нови партньорства. Освен това ще спомагам за осъществяването на връзката между потребностите на образователните институции и решенията, предлагани от ЦТО. Ще си поставя за лична цел да участвам в процесите на създаване, подсилване и поддържане на текущите и нови партньорства с образователните институции.

  • Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много? 

Винаги съм имал интерес към развитието в тепърва разрастващи се организации, за мен това е начин да развивам себе си и организацията паралелно, като по този начин изпитвам и чувство за принадлежност в нея. За мен LEGO® Education е една рядка възможност за постигане на това симбиозно развитие.

  • Как за теб изглежда училището на бъдещето?

За мен класната стая на бъдещето е свързана с дигитализация, интерактивност в обучителният процес, учителска асистенция с изкуствен интелект и подобни на пръв поглед плашещи понятия. Процесът не би следвало да е пренаписан и предплануван в критерии, а разкриван индивидуално от учениците спрямо техните силни страни и това, което те показват като качества и интерес.

  • Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл. 

“Най-добрият начин да предскажеш бъдещето е като го създадеш.“

 

 

 

LEAVE A REPLY