Теди става част от “облачния екип” на центъра като специалист “грижа за клиента”.

Представи се накратко:

Казвам се Теодора Банкова, омъжена, с две деца.  Завършила съм Университет за Национално и Световно стопанство, специалност “Икономика на социално – културната сфера”. Дългогодишният ми опит и работата с клиенти ме научи, че за да бъдеш успешен, трябва да бъдеш полезен. Да си открит, да разбираш и идентифицираш нуждите на клиентите, да предоставяш качествена информация и най – вече да продължиш да учиш, надграждайки своите знания и умения.

През свободното си време обичам да рисувам картини и да създавам модели на облекла вдъхновени от различни епохи. Харесвам спокойствието и разходките сред природата. Интересувам се от различни култури, като слабост ми е японската. Разностранните интереси ми помагат да поддържам креативността и нестандартното мислене.

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

Ще изпълнявам ролята специалист “Грижа за клиента”. Ще се фокусирам в изграждане и развиване на взаимоотношения с клиентите, като някои от целите ще бъдат свързани с положителна нагласа, максимална удовлетвореност и иновативни решения.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най – много?

Привлякоха ме целите, технологичните решения свързани с по – добро образование, както и идеята за смислено използване на технологиите от учениците.
Второто нещо, което ме привлече, беше екипа. Позитивната нагласа и енергията, с която така пламенно обсъждаха различни проекти, само затвърдиха, че това е мястото, където искам да се развивам.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Представям си място, независимо от средата виртуална или реална, което учениците с удоволствие ще посещават. Където въображението няма граници, цени се всяка идея и мнение, а децата си помагат взаимно. Място, на което ще обменят опит с връстници от други държави, защо не и да търсят взаимно решения за проблеми, съществуващи в дадено населено място, а учителите от своя страна да ги подкрепят, насърчават и помагат.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл:

Любим цитат нямам, но харесвам една мисъл, която от време на време си повтарям.
Ако искаш промяна и искаш да се развиваш, не се страхувай да излезеш от зоната си на комфорт. Там е приятно и удобно, но ако останеш дълго време, животът ще се случва, но ще минава покрай теб.

LEAVE A REPLY