Приветстваме Мария в екипа с усмивка на лице и нямаме търпение да видим какво ще постигнем заедно.

Представи се накратко:

Казвам се Мария и се занимавам с писане и маркетинг. За мен приоритети са структурираността, иноваторството и прозрачността. В личния си живот обичам да снимам, свиря и катеря планини. Динамиката ме вдъхновява и предпочитам да се наслаждавам на живота във всичките му цветове и емоционални амплитуди.

Каква ще бъде твоята роля в Център за творческо обучение?

В “Център за творческо обучение” ще заема позиция на Маркетинг специалист. Ще се занимавам с подготвяне на съдържание и ще се включа в стратегическото планиране на комуникацията на Центъра.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

Това, което ме привлече към “Център за творческо обучение” е каузата, за която работи, а именно – едно по-добро образование за българските ученици. Още когато бях в училище, забелязвах проблемите на образователната ни система и постоянно ме смущаваха. Радвам се, че мога да съм част от организация, която работи за подобряването на учебните процеси и интегрирането на дългоочакваната промяна.

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

Виждам училището на бъдещето като място, където учениците могат да развиват креативността си, да се чувстват свободни и приети, без да ги притискат тежки процедури, методи и йерархии. То ефективно ги подготвя за „реалния“ живот и се развива със същите темпове като него.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл:

If we want a high-quality future, we must reject our low-quality present.

 

Запознайте се с целия екип на Център за творческо обучение: https://cct.bg/about-us/

 

LEAVE A REPLY