Ето какво споделя за себе си:

Като човек, който още помни телефоните с шайба, възприемам времето, в което живеем за контрастно, любопитно и предизвикателно. Образованието си съм завършила в България. Тук съм проходила, тук съм се научила да чета и пиша, тук мечтая. А иначе, обичам много да пътувам в дни изпълнени с музика. Обичам срещите с приятели и книги, които ме отвеждат надалеч…

Каква ще бъде твоята роля в “Център за творческо обучение”?

Съвместно с екипа ще работим за развитието на организацията. Ролята ми е да бъда свързващото звено между корпоративните партньори и тяхното продуктово портфолио, екипът на Центъра и клиентите. Много интересна за мен част е и създаването на нови и иновативни продукти, предложения и партньорства.

Защо избра да станеш част от екипа на организацията? Кое е нещото, което те привлече най-много?

В продължение на години споделях ежедневието с прекрасни хора, с които заедно градяхме едно търговско начинание, една любов към дизайна, култура и приятелство. Сега, когато вече имам и две деца, някак естествено дойде време за мен да обърна поглед към нова кауза, да посрещна ново предизвикателство, което да запали огън в сърцето ми и да ме накара отново да горя…

Как за теб изглежда училището на бъдещето?

В днешния препускащ свят, “правилата” за оцеляване се сменят постоянно. Ние нямаме шанс да предвидим, с какви проблеми ще се срещнат децата ни. Затова за мен, за да бъдат децата ни успешни кариерно, но и за да са щастливи в живота, всяко училището трябва да е живо, гъвкаво, интуитивно, иницииращо промяна и отворено за различието. Среда, в която децата да се научат да разпознават емоциите си, смело да изразяват себе си, да се научат на толерантност и общуване. Едно по-любопитно и вълнуващо място, където науките неусетно разкриват своите магии, увличат те, и искаш да твориш,  да се изявиш, а криволичещият път с табела “проба-грешка” те води в “тайната градина” на познанието. Място, което ще им даде критично и аналитично мислене, което ще открие и развие таланта и индивидуалността на всеки ученик, а защо не и на неговия учител, защото знаем, че млад е само онзи дух, който всеки ден учи по нещо ново.

Сподели ни свой любим вдъхновяващ цитат или мисъл

Някъде, някога Тери Прачет беше казал, че функционирането на Вселената,  зависи от равновесието на четирите сили: обаяние, убеждение, несигурност и инат и че хаосът се намира в изобилие тъкмо там, където някой се опитва да въведе ред. А той, хаосът, разбира се, винаги надмогва реда, защото е по-способен организатор… Е, аз няма как да не се съглася с това. А Вие?

LEAVE A REPLY