CODE SCHOOL PLOVDIV е новата школа за програмиране в България като Back End и Front End курсовете стартират от 6 февруари 2018 г. Предназначени са за участници на възраст над 16 години и се провеждат от понеделник до петък, от 19:00 до 22:00 часа.

ВАЖНО:  Заявете своето участие на следната регистрационна форма: https://goo.gl/KFikMw


…………………….……………………..……………………..……………
КОИ СМЕ НИЕ?
Code School Plovdiv е партньорство между професионални IT разработчици и организацията Център за творческо обучение. През лятото на 2017 г. екипът взе решение да създаде програма за обучение на млади специалисти с две направления front end и back end. За място на обученята бе избран новосъздадения Център за трансфер на технологии в Пловдив. В Пловдив трябва да има такава качествена и независима школа. Code School Plovdiv я създаде.

КАКВО ПРАВИМ?
Ние развиваме технологичните умения на младите хора. Дейностите ни са в подкрепа на интересите на участниците, желанията на работодателите и нуждите на формалното образование. За начало сме създали поредица от обучения, организирани по модела на IT академия. Занапред ще развием проекта в цялостна визия и механизъм за действие в очертаната област.


FRONTEND И BACKEND СПЕЦИАЛИСТИ:

Антон Чолаков – FRONT END TRAINER
Занимава се с уеб програмиране и по-специално фронтенд от повече от 5 години. В последните 2 години разработва активно Single page приложения с Angular. Антон е участвал на различни състезания по Информационни технологии в страната. Съорганизатор и ментор на Националното състезание по информационни технологии и визуални изкуства “Аз мога – тук и сега”. Води упражнения във ФМИ към Пловдивски Университет “Паисий Хилендарски”. Описва се с огромен стремеж към съвършенство, не обича недовършената работа. Вдъхновител и обучител.

Петър Йочев – BACK END TRAINER
Завършил Пловдивския университет “Паисий Хилендарски” със специалност Софтуерни технологии и дизайн. Вече три години е софтуерен разработчик (основно) на C# и Java. От две години води упражнения по събитийно и уеб програмиране на C# във Факултета по математика и информатика към Пловдивския университет. Обича да слуша музика с класическо звучене, любимият му композитор е Лудовико Ейнауди.

 

LEAVE A REPLY