Център за творческо обучение Ви кани да се присъедините към международния научен лагер Science Camp, който ще се проведе в периода 2 – 8 юли 2018 година в с. Кранево. В Science Camp освен България ще вземат участие още младежи от Чехия, Финландия, Турция, Италия на възраст между 13 до 17 години.

Каква е основната цел на Science Camp?

Science Camp представя на участниците шестдневна програма със занятия по роботика, програмиране, физика, нанотехнологии и инженерни науки. Програмата предлага най-високи образователни и международни научни стандарти, среща с млади учени в най-съвременните научни области, които ще демонстрират практическото приложение на популярната наука и отвъд. Младежите развиват своите меки умения като работа в международни екипи и създаването на дълготрайни приятелства. Програмата се организира от Център за творческо обучение с участието на експерти от страните участнички.

Къде ще се проведе Science Camp?

Лагерът се провежда на брега на Черно море в един от най-атрактивните курорти с достъп до прекрасни плажове, а именно хотел “Ведрен” в с. Кранево. Хотелът разполага с басейн, игрище, прекрасен двор, добре оборудвани стаи (собствен санитарен възел, климатик, телевизор), лоби бар и ресторант.

Как да се запиша?

Може да се регистрирате за участие в Science Camp чрез формуляра за записване тук: https://goo.gl/fDbtts. Крайният срок за записване е 20 юни 2018 г.

Таксата за участие е в размер на 290 евро, което включва:

– Настаняване – 6 нощувки с включени закуска, обяд, вечеря;

– Обучение и материали за обучение

– Културна програма

– Застраховка

В програмата могат да участват групи и индивидуални участници. Работният език е английски. Повече информация за Science Camp 2018 може да получите на www.sciencecamp.cct.bg или като се свържете с нас на sciencecamp@cct.bg или 0888080819.

LEAVE A REPLY