През лятото на 2017 г. екипът на Център за творческо обучение взе решение да създаде програма за обучение на млади специалисти с две направления frontend и backend. Code School Plovdiv е партньорство между професионални IT разработчици и Център за творческо обучение с цел качествена и независима школа в град Пловдив.

На 30 ноември 2017 г. в Център за трансфер на технологии, град Пловдив ще се състои откриването на Code School Plovdiv – новата школа за програмиране в България. На събитието ще разберете повече за курсовете, които предлагаме, ще се запознаете с лекторите Антон Чолаков и Петър Йочев и ще получите специален подарък от нас!

Регистрирайте се на този линк.

Дейностите ни са в подкрепа на интересите на участниците, желанията на работодателите и нуждите на формалното образование като развиваме технологичните умения на младите хора… За начало сме създали поредица от обучения, организирани по модела на IT академия. Занапред ще развием проекта в цялостна визия и механизъм за действие в очертаната област.

Попитахте ни:

Каква е възрастовата граница, за да се запиша на курс в Code School Plovdiv?

Code School Plovdiv: Курсовете ни са предназначени най-вече за участници на възраст между 16 и 25 години.

От колко часа и в кои дни?

Code School Plovdiv: Предлагаме Back End и Front End курсове, които се провеждат в дните от понеделник до петък, от 19:00 до 22:00 часа.

За повече информация посетете сайта ни: https://codeschool.cct.bg/

 

След успешно завършване на курса Slice&Dice, курсистите ще могат да трансформират “нарисуван” уеб дизайн в работеща уеб страница. Курсът обръща сериозно внимание на принципите за дизайн върху различни видове устройства и начините за модифициране на уеб сайт по такъв начин, че той да бъде достъпен и приятен за потребители, използващи таблети или мобилни телефони.

Завършилите успешно курса Програмиране със C# могат с лекота да продължат обучението си в различни технологични направления – уеб, десктоп, програмиране за мобилни устройства.

Курсовете са подходящи за напълно начинаещи без особени познания в областта.

Лекциите са организирани в 16 лекции и общо 48 лекционни часа.

За записване и повече информация – codeschool.cct.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here