Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Творчески методи за успешна интеграция в мултикултурни училища

25/06/2019 @ 8:00 am - 5:00 pm

Център за творческо обучение ви кани да се регистрирате за най-новия ни курс за учители “Творчески методи за успешна интеграция в мултикултурни училища”.
Еднодневното обучение ще се проведе безплатно при ДИПКУ – Стара Загора по случай 60-ата годишнина от основаването на тази институция!

Желаещите да се включат в обучението трябва само да попълнят регистрационната форма, която могат да открият на следния адрес: http://bit.ly/2XhQUBn

Обучението предлага занимания за създаване на плодотворна учебна среда чрез изграждане на доверие и безопасност между деца и учители, както и упражнения, подходящи за работа с ученици, чийто майчин език не е българският.

Адаптирани са елементи от методите Монтесори и Творческо учене-колективни упражнения, драма методи.

Рени Димова (на снимката) и Надя Юрукова са обучителите, които представят най-новата програмата на Центъра.

За кого е предназначено обучението?
Програмата е предназначена за учители от началната степен на образованието, която е от решаващо значение за успешното включване и задържане на децата от уязвими целеви групи в образователния процес, но е подходяща и за учители в детски градини и в предучилищна група.

С какво ще ви бъде полезно обучението?
След обучението всички участници ще получат учебни материали с насоки за работа и практически материали, които ще подпомогнат прилагането на новите методи в учебния процес.

Обучението включва 8 присъствени и 24 дистанционни академични часа и носи един квалификационен кредит.

За всякакви въпроси, свързани с обучението, пишете на reni.dimova@cct.bg

Details

Date:
25/06/2019
Time:
8:00 am - 5:00 pm