Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Образователна поредица за Google Workspace for Education – 25 май

25/05/2021 @ 2:00 pm - 3:00 pm

Заповядайте в нашата поредица от обучения за Google Workspace for Education, където ще разгледаме новите функционалности на Google Workspace for Education в различните издания – Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade и Education Plus.

Всяко обучение е с продължителност 45 минути и в него ще разгледаме подробно специалните функции на Google Workspace for Education чрез демонстрационно обучение и образователни случаи на употреба. По време на заниманията ще се съсредоточим както върху преподаването и обучението, така и върху администрирането, така че ще намерите всичко, което Ви е необходимо!

Тази поредица е предназначена за преподаватели, координатори по учебния план и ИТ мениджъри. Ако не можете да се включите на живо, се регистрирайте за гледане при поискване. Ние ще добавяме записите в деня след обучението.

Управление на Chromebook и устройства с Windows 10 чрез конзолата за администратори

В центъра на това обучение ще бъде усъвършенстваното управление на Chromebook и устройства с Windows. Вижте как конзолата за администратори може да стане възлово място за управление и администриране на тези устройства във Вашата среда

Details

Date:
25/05/2021
Time:
2:00 pm - 3:00 pm