Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Образователна поредица за Google Workspace for Education – 1 юни

01/06/2021 @ 2:00 pm - 3:00 pm

Заповядайте в нашата поредица от обучения за Google Workspace for Education, където ще разгледаме новите функционалности на Google Workspace for Education в различните издания – Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade и Education Plus.

Всяко обучение е с продължителност 45 минути и в него ще разгледаме подробно специалните функции на Google Workspace for Education чрез демонстрационно обучение и образователни случаи на употреба. По време на заниманията ще се съсредоточим както върху преподаването и обучението, така и върху администрирането, така че ще намерите всичко, което Ви е необходимо!

Тази поредица е предназначена за преподаватели, координатори по учебния план и ИТ мениджъри. Ако не можете да се включите на живо, се регистрирайте за гледане при поискване. Ние ще добавяме записите в деня след обучението.

Google Workspace след дистанционното обучение

Сега, когато все повече училища отварят отново, това обучение ще Ви помогне със създаването на още възможности за самостоятелно учене чрез Google Workspace for Education, когато учениците се върнат в своите класни стаи в училище

Details

Date:
01/06/2021
Time:
2:00 pm - 3:00 pm