Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Образователна поредица за Google Workspace for Education – 5 май

May 5 @ 2:00 pm - 2:45 pm

Заповядайте в нашата поредица от обучения за Google Workspace for Education, където ще разгледаме новите функционалности на Google Workspace for Education в различните издания – Education Fundamentals, Education Standard, Teaching and Learning Upgrade и Education Plus.

Всяко обучение е с продължителност 45 минути и в него ще разгледаме подробно специалните функции на Google Workspace for Education чрез демонстрационно обучение и образователни случаи на употреба. По време на заниманията ще се съсредоточим както върху преподаването и обучението, така и върху администрирането, така че ще намерите всичко, което Ви е необходимо!

Тази поредица е предназначена за преподаватели, координатори по учебния план и ИТ мениджъри. Ако не можете да се включите на живо, се регистрирайте за гледане при поискване. Ние ще добавяме записите в деня след обучението.

Вълнуващи дейности за сътрудничество в Google Workspace for Education

Независимо дали ползвате безплатното, или платеното издание на Google Workspace, заниманията в малки групи са задължителни! Запознайте се с 3 начина да улесните работата в малки групи в своята виртуална класна стая с чрез функциите на Meet и Google Класна стая

Details

Date:
May 5
Time:
2:00 pm - 2:45 pm