За нас

Здравейте уважаеми читатели и добре дошли в Classroomtech.bg!

Classroomtech.bg е място, изпълнено с идея и потенциал, които нямаме търпение да ви разкрием! Зад съдържанието в блога стоят експерти на Център за творческо обучение, обединени от една мисия: подобряване на образователната среда в България!

Чрез Classroomtech.bg ще се опитаме да ви “сближим” с образователните технологии и да ви информираме за най-големите новости около тях. Поставили сме си задача да отсяваме и да показваме най-приложимите за нашата образователна система технологични решения, за да отговорим заедно на предизвикателствата пред съвременното образование!

Eкспертното мнение на екипа на Център за творческо обучение е основано върху опит от посещението ни на над 1000 училища в България, практическата помощ при внедряването на технологии в класната стая по модела на „Креативна класна стая“ (запазена марка на Център за творческо обучение) в училища в страната, както и редовното посещение на най-голямото изложение за образователни технологии в света BETTShow в Лондон, Англия, където биват представяни последните технологични образователни нововъведения.

Блогът се поддържа от екипа на Център за творческо обучение и е насочен към учители и директори на училища, детски градини, образователни центрове и към всеки, който има интерес и иска да допринесе за съвременен начин на преподаване и учене. Център за творческо обучение провежда редица дейности, свързани с ученето през целия живот и активно работи в сферата на формалното и неформално образование.

 

Classroomtech.bg е управляван от Сдружение “Център за творческо обучение”.
Публикациите в него изразяват преди всичко вижданията на техните автори.
Блогът е посветен на предизвикателствата пред съвременното образование и образователния потенциал на новите технологии.
Това не е търговски сайт и не предлага продажби на продукти или услуги.