От Анонимен Източник

Тебеширените дъски се завръщат триумфално в класните стаи от следващата учебна година, съобщиха првителствени източници. Нови законови промени връщат традиционните образователни инструменти в училищата след като смесен екип от британски и руски учени доказа благоприятното влияние на фините прахови частици от тебешира върху здравето на децата и учителите.

Новината беше посрещната с бурни овации от родителските настоятелства на повечето училища, които свикаха спешни празнични заседания. Според официалните им становища, това откритие е поредното доказателство, че Креативната класна стая™ не води до нищо добро. Децата се учели да решават казуси от практиката, развивали умения за работа в екип, способоности да презентират – все неща, които в живия живот не просто не са им необходими, но и реално ги правят различни. Потърпевшите биват определяни от свои връстници като “странни”, “зубъри”, “любимци на учителите”, “нърдс” и други все опасни неща.

Децата отказвали да използват тетрадки с карирани листа, а вкъщи непрестанно говорили за някакви облаци. Проверка на наш екип показа, че, когато детето ви каже, че е “в Облака”, това означава, че то играе игри! Колкото и да е убедителна жертвата, за нищо на света не вярвайте, че това е място, където съучениците си помагат взаимно в писането на домашните или разработват проекти заедно. Някои от децата дори твърдят, че по тайнствен начин там учителката им изпраща допълнителни материали за самоподготовка и им връща домашните с добавени коментари и препоръки.

За връщането на тебеширените дъски в училищата ще съдействат екипи от специалисти с доказана експертиза и богат опит в лечението на пострадали от модерните технологии. За целта е учредена първата в света Агенция за превенция на риска от изпадане в лошост (АПРИЛ).

1 COMMENT

LEAVE A REPLY